Nestor: kriisivalitsuse mõte vee segamine või PR-trikk

23. mai 2009, 15:24

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna aseesimees
Eiki Nestor kirjutab enda ajaveebis, et Keskerakonna kriisivalitsuse loomise
mõte on välja käidud valel ajal ja valede inimeste poolt.

"Kui tõesti vähemusvalitsus loobub ja enamusvalitsust ei õnnestu kellelgi moodustada, siis oleks selline valitsus alternatiiv Riigikogu erakorralistele valimistele. Kindlasti ei saa aga rahvusliku ühtsuse valitsust moodustada ühe erakonna eestvõttel," märgib Nestor.

"Kui see mõte on tõsine, saab ettepanek tulla näiteks presidendilt ja just valikuna – kas valitsus kõigi erakondade osavõtul või uued valimised. Hetkel näib mulle see mõte vee segamise või siis PR-trikina, kus lisaks kõigele kasutatakse tuntud ja tunnustatud inimeste nimesid neilt selleks luba küsimata," lisab sotsiaaldemokraat.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. May 2009, 15:31
Otsi:

Ava täpsem otsing