Savisaar: suur osa Tarandi valijaist toetab meid

13. juuni 2009, 15:21

Sügisestel kohalike omavalitsuste
valimistel võib suur osa Indrek Tarandi üksikkandidaanina Euroopa Parlamenti
valinud inimestest toetada meid, ütles Keskerakonna juht Edgar Savisaar.

Paljuski on meie protestid sarnased, poliitülbus ja lugupidamatus partnerite suhtes on meile sama vastukarva kui Tarandi valijale, rääkis Savisaar erakonna volikogus, et tema ei näe põhjust, miks suur osa europarlamendi mandaadi saanud Tarandi valijast ei võiks sügisel toetada Keskerakonda.

"Võidujooks Tarandi valijate häältele on juba alanud. Meie aga oleme võimelised neid veenma, et ainukene protestijõud, kes suudab midagi ära teha siseriiklikult, kes suudab asju muuta ning parandada tänase päeva majanduslikku paradigmat, on just nimelt Keskerakond," lisas Savisaar ERRi raadiouudiste teatel.

Keskerakonna esimehe hinnangul ei pääse Eesti vähemusvalitsusega praegusest kriisist välja ning Keskerakond ei loobu laiapõhjalise valitsuse taotlemisest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. June 2009, 19:47
Otsi:

Ava täpsem otsing