Sammelselg vangerdas vara ühepäevasele firmale

18. juuni 2009, 20:17

Registrid näitavad, et ärimees Guido
Sammelselg kirjutas 5. märtsil Särgava allee kinnistu ja osaühingu Beta Systems
eelmisel päeval asutatud firmale Firm Hand Management.

Tehingu ajal oli osaühingu Firm Hand Managemendi omanikuks firmade asutamise ja müügiga tegelev OÜ Looman-AT. Praegu kuulub Firm Hand Management osaühingule Landscape, mille omanikuks on Urmas Toome Õigusbüroo M.O.B.

"Tegeleme äriühingute asutamise, haldamise, likvideerimise ja teiste õiguslike küsimuste lahendamisega. Oleme lahendanud ka ebatavalisemaid olukordi. Seega, soovides lahendust mõnele meie tegevusvaldkonnast erinevale olukorrale, pöörduge julgelt meie poole, püüame Teid alati aidata," tutvustab Toome firma kodulehel pakutavat teenust.

"M.O.B. suudab luua kõik vajalikud tingimused edukaks äriks, tagab konfidentsiaalse ja meeldiva suhtlemise ja pakub kiiret ja tasuvat teenust," lubab Sammelselja vara haldaja.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. October 2009, 14:05
Otsi:

Ava täpsem otsing