Leito: Maalehel on Ekspressilt õppida

02. september 2009, 18:21

Ekspress Grupi juhatuse esimees Priit Leito
leiab, et ühineva Maalehe ja Eesti Ekspressi peamine võit tuleb mitte kulude
kokkuhoiu, vaid kompetentsi ühendamisest tekkivate tulude pealt.

„Oleme hinnanud kulude kokkuhoiuks 4-5 miljonit aastas, kuid peamine võit tuleb tuludest, näiteks ühised reklaamikampaaniad. Kui siiani olid lehed meil eraldi majades, siis see takistas koostöö tegemist reklaamipakettide väljatöötamisel kui ka turunduskampaaniates ja levitamise sünkroniseerimises. Seal võib olla isegi suurem võit,“ rääkis Leito ühinemisest.

Eesti Ekspress on aastaid olnud edukas jaemüügis enda eksponeerimises ja väljanägemise poolest, Maaleht saab siin Ekspressilt õppida, tõi Leito näite. Tekivad ka ühised andmebaasid, mida saab kasutada müügitöös. Kuigi sihtrühmad on lehtedel erinevad, siis reklaamimüügis tuleb see kasuks ja kaks lehte oleks ärikliendile hea pakett.

Leito ei soovinud spekuleerida, kas Ekspress Grupis on veel muutusi ees. „Võimalusi veel on,“ ütles ta, võimalikke juhtimisstruktuuri muutusi ta kommenteerida ei tahtnud.

Maalehe ja Eesti Ekspressi Kirjastuse ühendamisel tekkiva ASi Eesti Ajalehed tulevane juht Kadi Lambot rõhutas, et ühinemine lehtede toimetuse poolt ei mõjuta, eeskätt tahetakse luua tugev äriüksus. Senise Maalehe juhatuse esimehena ütles Lambot, et ühinemine puudutab eeskätt raamatupidamist, reklaamimüüki, levi ja muid tugifunktsioone. Neid osakondi puudutab ka koondamine.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. September 2009, 18:21
Otsi:

Ava täpsem otsing