Edgar Savisaar avas taas oma veebikaamera

14. september 2009, 09:32

Täna hommikul avati Tallinna kodulehel
tallinn.ee taas linnapea veebikaamera, mis näitab otsepilti Edgar Savisaare
kabinetist.

Kevadel ligi kuu aega olnud veebikaamera otsepilti jälgis päevas tuhandeid inimesi ning huvi selle jätkamise vastu oli linnavalitsuse teatel suur. "Tallinna linnavalitsus töötab avaliku juhtimisstiiliga ning ma otsustasin IT poolt uuendatud veebikaamera oma kabinetis taas käima panna. Kui reedeses Postimehes heitis IRLi esimees Mart Laar meile ette varjatud juhtimisstiili, siis on see kohatu süüdistus," sõnas linnapea. Veebikaamerast on kõigil võimalus vahetult vaadata, kuidas linnajuhtimine toimub, lisas Savisaar.

Veebikaamera paigaldati linnapea kabinetti maikuu lõpus ning viidi sealt minema 8. juunil ehk vahetult pärast Euroopa Parlamendi valimisi, väidetavalt vajas kaamera tehnilist hooldust. Kohalike omavalitsuste valimised toimuvad 18. oktoobril.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. September 2009, 21:07
Otsi:

Ava täpsem otsing