BÖRS: Paranev tööpuudus viib USA börsid ilmselt plussi

05. november 2009, 15:58

USA aktsiaturud on tänast kauplemispäeva
alustamas positiivselt, sest tööpuuduse kasvu aeglustumine üllatas
analüütikuid.

Tund aega enne aktsiaturgude avanemist Wall Streetil tuli teade, et esmakordselt töötuks registreerunute arv langes 512 tuhandeni, mis on väikseim number alates jaanuarist ning väiksem ka analüütikute oodatust.

Interneti võrguseadmete tootja Cisco Systems aktsia hind kerkis eelkauplemisel 3,4 protsenti pärast eile õhtul edastatud teadet, et ettevõtte käive kasvas analüütikute oodatust enam ning ettevõte sai nõukogult õnnistuse oma aktsiate tagasiostmisele 10 miljardi dollari väärtuses.

Aktsiate tagasiostmisest (1,2 miljardi dollari väärtuses) teatas ka nutitelefonide tootja Research in Motion (RIM). Aktsia hind kerkis eelkauplemisel 2,6 protsenti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. November 2009, 19:45
Otsi:

Ava täpsem otsing