Katre Pilvinski • 20. september 2010 kell 6:29

Viru keskus püüab H&Mi

Viru Keskusel on potentsiaal saada omale kuulus Rootsi rõivapoodide kett H&M, ütles keskuse juht Ants Vasar. H&Mi esindaja kinnitusel pole neil veel konkreetseid Eestisse tuleku plaane.

"Olen H&Miga kontaktis olnud ja see ei ole välistatud, et ta siia jõuab mingil ajal. Nad teevad oma arenguplaanid paari aasta peale ja Eesti viskasid nad 2012. aastani päevakorrast välja, kuid ma arvan, et ühel päeval üks keskustest saab õnnelikuks," lausus ta. Viru keskusel on potentsiaal ta omale saada, lisas Vasar.

H&Mi pressiesindaja Håcan Andersson nentis, et Eesti on nende jaoks üks paljudest huvitavatest turgudest. "Kuid sellegipoolest pole meil konkreetseid plaane, millal me Eestis kauplused avame," lisas Andersson.

"See on 100% kindel, et H&M Eestisse jõuab," kommenteeris Kristiine Kaubanduskeskuse juht Allan Remmelkoor.

Hetkel kuum