Meelis Mandel • 7. juuni 2012 kell 8:32

Mida plaanib H&M Eestis?

Loe, mida plaanib salatsev Rootsi rõivakett H&M Baltimaades.

Uudiskiri toetub Baltimaade suurima rõivaketi Apranga juhtide poolt äsjasel kohtumisel investoritega väljaöeldule.

Apranga juhatuse esimehe Rimantas Perveneckase kinnitusel teeb H&M Balti debüüdi tänavu septembris Riias avatava poega ning seab end Vilniuses sisse järgmise aasta sügisel. Millalgi 2013 sügise ning 2014 kevade vahel tuleb H&Mi kauplus ka Tallinna.

Apranga teabe kohaselt plaanib H&M avada Lätis esialgu 2-3 poodi, Leedus neli ja Eestis kaks.

Kokku soovib Rootsi jaehiiglane Baltimaades müügipinda 16 000-22 000 ruutmeetrit Apranga 65 100 ruutmeetri vastu. Apranga hinnangul võib H&Mi aastakäive Eestis küündida 25 mln liti ehk 7,2 mln euroni.

Hetkel kuum