Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Uus liige Kruuda tiimis

  Oliver Kruuda on enda piimatööstuskontserni Tere juhtkonda tänavu täiendanud Iivi Saare ja Alar Pingiga, nüüd värbas ta ettevõtte finantsjuhiks Veiko Pedoski.

  Tere juhatuse esimehe Oliver Kruuda sõnul vajas ekspordile orienteeritud Tere rahvusvahelise kogemusega finantsjuhti. "Tere on kiires kasvu ja laienemise faasis ning finantsjuhi koht oli meil seni täitmata. Veiko Pedoski kaasamisega jätkub Tere juhtmeeskonna komplekteerimine, et vastata turu dikteeritud nõudmistele,“ ütles Kruuda.
  Veiko Pedosk (45) on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna ärijuhtimise erialal ning õpib praegu Tartu Ülikooli magistratuuris finantsjuhtimise õppesuunal. Pedosk on töötanud juhtivatel ametikohtadel erinevatas ettevõttes, teiste hulgas börsifirmas Arco Vara, Lääne-Tallinna Keskhaiglas, Sampo Liisingu Grupis.
  Pedoski sõnul on Tere ambitsioonikas toiduainetööstusettevõte, mille meeskonnaga on tal hea meel liituda.
  Viimati töötas Veiko Pedosk Lääne-Tallinna Keskhaigla finantsjuhina, kust haigla nõukogu ta tänavu aprilli alguses vabastas. Pedoski sõnul heideti talle märtsi keskel toimunud nõukogu koosolekul ette, et ta ei ole finantsjuhina teostanud piisavalt järelevalvet haigla ravijuhi Gennadi Timbergtegevuse üle. "Mulle tehti etteheide mingisuguste reeglite mittejärgmise eest. Neid reegleid ei ole," rääkis Pedosk. Toona Pedosk oma ametist lahkumist ei vaidlustanud. "Mul ei ole millegi üle vaielda, sest mind ei ole süüdistatud," ütles ta.
  Selle aasta augusti alguses ettevõtte tegevjuhtimise taas üle võtnud Kruuda on lisaks Pedoskile Tere juhtmeeskonda kaasanud viimastel kuudel ettevõtte Eesti müügitegevust koordineerima endise Selveri juhi Iivi Saare ja turundus- ja arendustegevust juhtima Alari Pingi. Pink varem töötanud lisaks ASile Kalev Chocalate Factory ka pankrotistunud Kalev Meedia juhatuse esimehena, reklaamiagentuuris Adell Saatchi & Saatchi ning Tallinna linnapea nõunikuna.
  AS Tere on piirkonna juhtiv piimatööstusettevõte, mis annab tööd 570 inimesele Tallinnas, Paides, Viljandis ja Põlvas. Tere eelmise aasta konsolideeritud käive ületas 1,4 miljardit krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Leslie Leino: on aeg hämarate Hiina ettevõtete taust läbi valgustada
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Keskpanga protokoll rahustas USA aktsiaturud kergelt kerkima
Täna avaldatud Föderaalreservi viimase istungi protokollist nähtub, et Ühendriikide keskpank kavatseb inflatsiooniga vihast võitlust jätkata – see rahustas aktsiaturge niivõrd, et nood sulgusid kerges plussis.
Täna avaldatud Föderaalreservi viimase istungi protokollist nähtub, et Ühendriikide keskpank kavatseb inflatsiooniga vihast võitlust jätkata – see rahustas aktsiaturge niivõrd, et nood sulgusid kerges plussis.
Nelja Eesti juhi teed tippu - kriisiloits, ettemääratus ja õpetaja võimendus
Värskes Äripäeva raadio saates "Juhi jutud" võtame kokku kuulajate lemmiksaated ja nopime nendest välja neli põnevat kildu Eesti juhtidelt. Tänases saates saavad sõna Eesti suurima panga Swedbanki juht Olavi Lepp, 2020. aastal Eesti parimaks kooliks valitud Uulu põhikooli juht Egle Rumberg, noorim Tallinna börsi firmade juht ehk Arco Vara juht Miko-Ove Niinemäe ja LHV grupi juht Madis Toomsalu, kes pälvis tänavu tunnustuse parim juht.
Värskes Äripäeva raadio saates "Juhi jutud" võtame kokku kuulajate lemmiksaated ja nopime nendest välja neli põnevat kildu Eesti juhtidelt. Tänases saates saavad sõna Eesti suurima panga Swedbanki juht Olavi Lepp, 2020. aastal Eesti parimaks kooliks valitud Uulu põhikooli juht Egle Rumberg, noorim Tallinna börsi firmade juht ehk Arco Vara juht Miko-Ove Niinemäe ja LHV grupi juht Madis Toomsalu, kes pälvis tänavu tunnustuse parim juht.
Riigikogu ratifitseeris Soome ja Rootsi ühinemise NATOga
Riigikogu võttis erakorralisel istungjärgul vastu seaduse, millega kiitis heaks Soome ja Rootsi ühinemist käsitlevad Põhja-Atlandi lepingu protokollid.
Riigikogu võttis erakorralisel istungjärgul vastu seaduse, millega kiitis heaks Soome ja Rootsi ühinemist käsitlevad Põhja-Atlandi lepingu protokollid.
Pirita linnaosavanemat kahtlustatakse altkäemaksu võtmises Asjasse segatud ettevõtja: kahjuks ei saa kommenteerida
Eile pidasid kaitsepolitsei ametnikud kinni neli inimest, keda kahtlustatakse korruptsioonikuritegudes. Keskerakondlasest Pirita linnaosavanemat Tõnis Liinatit kahtlustatakse altkäemaksu võtmises.
Eile pidasid kaitsepolitsei ametnikud kinni neli inimest, keda kahtlustatakse korruptsioonikuritegudes. Keskerakondlasest Pirita linnaosavanemat Tõnis Liinatit kahtlustatakse altkäemaksu võtmises.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.