Katariina Krjutškova • 10. november 2010 kell 6:30

Central Hotel loodab toad täita tuleval aastal

Kuna viimastel aastatel on niivõrd palju hotelle juurde ehitatud, ei anna turistide arvu tõus meie hotelli täituvuse poolest tunda, sõnas Central Hoteli tegevjuht Kaja Proos.

"Hotelle on juurde tulnud ja turg on ära jaotunud," märkis ta. Tõelist kasvu loodab Proos alles tuleval aastal, kui Tallinn kannab kultuuripealinna tiitlit. Samuti ütles ta, et hästi võib turistide arvule mõjuda ka euro tulek, sest siis pole turistil vaja raha vahetada.

Proos lausus, et enim lisandus Eestisse Soome ja Vene turiste. Hotelli tegevjuhi arvates ei tohiks Eesti jätkuv hinnatõus mõju avaldada. "See on praegu ainult meie kontekstis, et hind tõuseb, sest meie palgad pole nii palju tõusnud," sõnas Proos.

Jaanuarist septembrini peatus majutusettevõtetes 1,2 miljonit välisturisti, mis ületab ka majutusettevõtete viimase kümnendi parima 2008. aasta sama perioodi tulemusi 7%.

Hetkel kuum