• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Andris Blaka: ehitame Balti riikides üles Ogilvy Group'i

  Oleme Balti riikides üles ehitamas Ogilvy Group’i, kinnitas meediaagentuure haldava holdingfirma AGE Com üks omanikke Andris Blaka.

  "Hetkel oleme üles ehitamas Ogilvy Group'i, mis tähendab, et loome kõigis kolmes Balti riigis lisaks Ogilvy loovagentuurile ka suhtekorraldusagentuuri Ogilvy PR, interaktiivse turunduse agentuuri OgilvyOne ja BTL-agentuuri Ogilvy Action. Esimesena saab see teoks Eestis. Oleme ringi vaatamas, sest on huvi osta/liita endaga uusi agentuure," rääkis Blaka Best Marketingile.
  AGE Com omab 20 loov- ja meediaagentuuri Eestis, Lätis, Leedus, Ukrainas ja Valgevenes. Ettevõtte aastakäive oli 2008. aastal 81 miljonit eurot, mullu 45 miljonit eurot ja tänavu eeldatavalt 56 miljonit eurot. Eesti agentuuridest on AGE Comi omanduses suurem osa reklaamiagentuurist Taevas Ogilvy ning meediaagentuurid Media House, MediaCom ja Mindshare.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tallinna börs pani nädalale rohelise punkti
Kõik kolm Balti börsi lõpetasid nädala plusspoolel; enim tõusis Tallinna indeks.
Kõik kolm Balti börsi lõpetasid nädala plusspoolel; enim tõusis Tallinna indeks.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
20 aastat Elisat juhtinud Sami Seppänen lahkub ametist Lisatud Seppäneni kommentaar!
Elisa Eesti AS tegevjuhi ja juhatuse esimehena alustas 1. detsembril 2021 Andrus Hiiepuu. Teatepulga andis Hiiepuule üle Sami Seppänen, kes on Elisat juhtinud üle 20 aasta.
Elisa Eesti AS tegevjuhi ja juhatuse esimehena alustas 1. detsembril 2021 Andrus Hiiepuu. Teatepulga andis Hiiepuule üle Sami Seppänen, kes on Elisat juhtinud üle 20 aasta.