Indrek Kald • 19. november 2010 kell 16:31

Andris Blaka: ehitame Balti riikides üles Ogilvy Group'i

Oleme Balti riikides üles ehitamas Ogilvy Group’i, kinnitas meediaagentuure haldava holdingfirma AGE Com üks omanikke Andris Blaka.

"Hetkel oleme üles ehitamas Ogilvy Group'i, mis tähendab, et loome kõigis kolmes Balti riigis lisaks Ogilvy loovagentuurile ka suhtekorraldusagentuuri Ogilvy PR, interaktiivse turunduse agentuuri OgilvyOne ja BTL-agentuuri Ogilvy Action. Esimesena saab see teoks Eestis. Oleme ringi vaatamas, sest on huvi osta/liita endaga uusi agentuure," rääkis Blaka Best Marketingile.

AGE Com omab 20 loov- ja meediaagentuuri Eestis, Lätis, Leedus, Ukrainas ja Valgevenes. Ettevõtte aastakäive oli 2008. aastal 81 miljonit eurot, mullu 45 miljonit eurot ja tänavu eeldatavalt 56 miljonit eurot. Eesti agentuuridest on AGE Comi omanduses suurem osa reklaamiagentuurist Taevas Ogilvy ning meediaagentuurid Media House, MediaCom ja Mindshare.

Hetkel kuum