Birjo Must • 25. november 2010 kell 12:39

Kreitzberg: varjamine tekitab kahtlusi

Paha lugu on see, et mitte ütlemine hakkab enda eest kõnelema, kommenteeris Jaanus Rahumägi käitumist riigikogu sotside fraktsiooni liige Peeter Kreitzberg.

Kas Rahumägi peaks avalikustama, kellele kuulub Kreeta saarel asuv villa, kus ta sel aastal mitu puhkust on veetnud?

“Kuna riigikogu liikme puhul on selline küsimus üles kerkinud, siis võiks ta seda öelda,” rääkis Kreitzberg. “Ma arvan, et see on kõik aus värk, kuid vastasel juhul jääb mulje, et midagi on tarvis varjata. “

Kreitzbergi arvates peaks Rahumägi kindlasti avalikustama omaniku korruptsioonikomisjonile riigikogu sees. “Kui see ütleb, et kõik on okei ja see ei ole Rahumägi deklareerimata vara, siis sellest piisab ja võib-olla ei peagi avalikkus omanikku teadma," arvas Kreitzberg.

Kõigile aga peaks olema selge fakt, et see ei ole tema oma, lisas Kreitzberg.

Hetkel kuum