• Jaga lugu:

  Börs: vaikus enne tormi?

  Ühendriikide aktsiaturul pole kolmapäeva lõunal suuri muutusi toimunud, tugevnenud dollar ning kõrgemad võlakirjade intressid on investorite pilgud aktsiatelt suunanud mujale. Siiski ei välista analüütikud aastalõpu aktsiarallit.

  Hommikul näitasid aktsiaindeksid kerget tõusu, peamiselt eile vastvõetud maksukärpe pikendamise pärast, kuid keskpäevas hoog rauges. Viimasel ajal on näha dollari ja aktsiaturu vahel vastupidist seost, valuuta tugevnemisel on börsil vähene aktiivsus ning vastupidi. Täna tugevnes dollar teiste peamiste valuutade vastu ning seetõttu on aktsiaturul toimunud vähe muutusi.
  „Ma usun, et intressimäärad peaksid olema tunduvalt kõrgemad, et mõjutada ettevõtete tegevust. Kuid siiski kui turg näeb, et intressimäärad tõusevad, mõjub see paratamatult negatiivselt ettevõtetele,” teatas Reutersile Jones Villalta Asset Managementi investor Thomas Villalta.
  Mõned analüütikud prognoosivad, et mõned päevad on turul vähene kauplemisaktiivsus ning siis kogub hoogu aastalõpu aktsiaralli.
  Täna teatas Costoco, et eelmises kvartalis suurenesid nii kasum kui käive. Kogukäive kerkis aastatagusega võrreldes 17 protsenti 266 miljonilt 312 miljoni dollarini. Aktsiakohta kerkis kasum 18 protsenti 71 sendini.
  Tugevat langust näitab kuld, täna pärastlõunaks on hind kukkunud 1,92 protsenti 1382 dollarile. Toornafta hind on kaubeldud 0,51 protsenti odavamaks 88,25 dollarile.
  Peamistes aktsiaindeksites märgatavaid muutusi pole toimunud, Dow -0,17 protsenti, Nasdaq +0,13 protsenti ja S&P500 on jäänud eilsele tasemele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Robert Sarv: palun terve inimese passi
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
USA majanduskasv alla ootuste; börsid sellegipoolest plussis
USA teise kvartali majanduskasv jäi küll analüütikute konsensuslikele ootustele kõvasti alla, aga see ei seganud börsidel rohelises sulgumist.
USA teise kvartali majanduskasv jäi küll analüütikute konsensuslikele ootustele kõvasti alla, aga see ei seganud börsidel rohelises sulgumist.
Raadiohommikus: Irina Embrich võitudest, Otto Pukk 637% tõusust ning Roman Zaštšerinski koroonapassist
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.
Pankrotihaldur pani T1 oksjonile
Tallinna tuiksoonel asuva T1 keskuse omanikfirma Tallinna Moekombinaat siseneb pärast keerulist vaidlust võlausaldajaga pankrotimenetlusse ja pealinna uusim kaubanduskeskus läks võlgade katteks enampakkumisele. Kaubanduskeskuse alghind on 85 miljonit eurot.
Tallinna tuiksoonel asuva T1 keskuse omanikfirma Tallinna Moekombinaat siseneb pärast keerulist vaidlust võlausaldajaga pankrotimenetlusse ja pealinna uusim kaubanduskeskus läks võlgade katteks enampakkumisele. Kaubanduskeskuse alghind on 85 miljonit eurot.