Indrek Kald • 27. detsember 2010 kell 11:22

Tartu linnapea: jätkame koostööd Keskerakonnaga

Edgar Savisaare rahaküsimisest Moskvast ei saa teha kohalikku küsimust ning koalitsioonist lahkumine Tartus on utoopiline, ütles Reformierakonna Tartu piirkonna juht, linnapea Urmas Kruuse.

Kruuse rääkis ERRi uudisteportaalile, et loomulikult heidab Savisaare Moskvast rahaküsimine varju kogu Keskerakonnale, kuid sellest ei saa teha kohalikku küsimust, mis ei oleks poliitilises mõttes järjepidev lähenemine.

Ta meenutas, et Eestis on kohtadel palju erinevaid koalitsioone, mis ei kopeeri koalitsiooni riigi tasemel. "Tänases küsimuses oleme ikkagi ennekõike murelikud selle pärast, kas Keskerakond võtab mingi positsiooni oma erakonna esimehe suhtes. Ja [Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimehe Sven] Mikseri puhul nõuda Tartus hetkel koalitsiooni väljavahetamist on natuke utoopiline," rääkis Kruuse.

Hetkel kuum