Katre Pilvinski • 28. detsember 2010 kell 12:56

"Tõekomisjon" avaldab hinnangu jaanuaris

Rahastamisskandaaliga seoses moodustatud Keskerakonna "tõekomisjon" avaldab raporti jaanuari alguses, mitte täna, nagu esialgu kavandati, kinnitas komisjoni juht Kalle Klandorf.

Komisjon leidis toetudes senisele tööle, et peetakse vajalikuks saada KAPOlt ka kirjalik vastus komisjoni esimehe soovile tutvuda Edgar Savisaare ja peadirektor Raivo Aegi ning Aleksandrina esitletud isiku 3. novembril Kapo puhkebaasis toimunud vestluse salvestusega, teatas erakond. Komisjoni esimehe suulises vestluses KAPO ametnikuga keelduti materjalide jagamisest.

Klandorf selgitas ERR-i uudisteportaalile, et eelmise nädala kolmapäeval moodustatud komisjonil pole olnud piisavalt aega, et järeldusi teha. Samas kinnitas ta, et jaanuari alguses avaldatakse raport kindlasti.

On võimalik, et KAPO-lt välja küsitavate tõendite hulk suureneb veelgi. Komisjoni hinnangul ei viita senine töö käik mingil määral skandaali seotusele erakonna rahastamisega.

Hetkel kuum