• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Superaasta!Börs +74%

  Tallinna börsil oli lõppev aasta väga hea, indeks hüppas 74%. Suurima tõusu tegi Silvano FG aktsia, kerkides üle 250%. Odavnesid vaid kahe firma aktsiad.

  Paremuselt teine oli börsi raskekaallane Tallink, mille aktsia hind tõusis 113,5 protsenti. Kolmanda koha võttis Olympic EG 106,3 protsendise hinnatõusuga. Viisnurga aktsia hinnatõus oli napilt väiksem sajast protsendist. See aktsia tõusis 99,9 protsenti.
  Arco Vara aktsia hind tõusis 83,7 protsenti, Merko Ehituse oma 81,4 protsenti. Ekspress Grupi aktsia kallines 75,3 protsenti, Baltika 75,2 protsenti. Tallinna Kaubamaja aktsia tõusis 61,3 protsenti, Harju Elekter 51,8 protsenti. Ka börsilt läinud Norma aktsia kerkis 51,3 protsenti. Trigon PD aktsia tõusis 13,6 protsenti, Järvevana 12,5 protsenti ja börsi uustulnuk Premia Foods 6,7 protsenti.
  Vaid kahe ettevõtte aktsia hinnaliikumised jäid miinusesse. Suurima, 21,1protsendise kukkumise tegi Tallinna Vee aktsia. Nordeconi aktsia hind langes kaheksa protsenti.
  Tallinna börsiindeks tõusis 73,7 protsenti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hirm kalli jõuluprae ees on pigem vaataja silmades
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.