Väinu Rozental • 15. jaanuar 2011 kell 12:28

Reformierakond: Eesti Põhjamaade tiigriks

Reformierakonna üldkogu kinnitas täna erakonna valimisprogrammi riigikogu valimisteks 2011 „Eesti Põhjamaade tiigriks! Võid kindel olla.“.

„Reformierakonna valimisprogramm on sündinud viisil, mis on omane demokraatlikule erakonnale - see protsess on kestnud peaaegu aasta ja selle programmi koostamisel on osalenud sajad erakonnaliikmed, paljud eksperdid ja laiem avalikkus,“ edastas erakonna pressitalitus Reformierakonna programmitöörühma liikee, justiitsminister Rein Langi sõnu. „Need arutelud, millest meie programm võrsus, on olnud kirglikud ja põnevad.“

Reformierakonna valimisprogramm algab preambuliga „Meie väärtused“. „Need kaheksa lõiku annavad aluse kogu järgnevale,“ selgitas Lang. „Meie programmi läbiv ja keskne teema on majandus, sest ainult tugeval majandusel ja stabiilselt kasvul saab põhineda inimeste heaolu.“

Langi kinnitusel on erakond oma programmi aastateks 2011 - 2015 koostanud riigi eelarvevõimalusi silmas pidades ja rahanduslikult konservatiivselt.

„Me ei ole kunagi pannud oma valimislubadusi pärast valimisi riiulisse tolmama ja erinevalt mitmest teisest lubajast oleme me oma lubadused ka ellu viinud. Meile võib kindel olla – teeme mõtestatud ja head tööd nii kogu ühiskonna kui tema iga liikme eluolu paremaks muutmise nimel,“ lisas Lang.

Hetkel kuum