Grand Rose Spa: ärikliente on jälle rohkem

Katre Pilvinski 10. mai 2011, 11:58

Praegu on nädala sees äriklientide osakaal suurenenud, kuid nädalalõppudel on rohkem siseturistidest puhkajaid, märkis Grand Rose Spa hotelli müügijuht Mario Sau.

„Sel aastal on alates jaanuarist hotelli täitumus olnud kindlasti kõvasti parem kui eelmisel aastal,“ ütles Sau. Tema sõnul oli Grand Rose SPA hotelli esimese kvartali täituvus ca 78%, kuid aasta tagasi oli täituvus samal ajal umbes 50-60%.

„Praegu on valdavalt nädala sees ikkagi äriklientide osakaal päris palju tõusnud, kuid nädalalõppudel on siseturistidest puhkajaid rohkem. Alates aprillist on ka Soome turistide arv suurenenud,“ rääkis ta ja lisas, et enne seda oli soomlaste arv väike ning jaanuaris, veebruaris ja märtsis oli siseturiste rohkem.  

Suveks on hotell suhteliselt täis broneeritud ning Sau prognoosib suvekuudeks 90-95protsendist täitumust. Samas oli ka möödunud suvel külastajate arv väga hea „Saaremaa kohta võib öelda küll, et suvi on alati kõrghooaeg,“ lisas ta.

Majutusettevõtetes peatus selle aasta esimeses kvartalis 446 000 turisti, mis oli 16% enam kui eelmise aasta samal perioodil. Suurenes nii välis- kui ka siseturistide arv, teatas statistikaamet.


 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. May 2011, 11:58
    Otsi:

    Ava täpsem otsing