Eestlaste loodud "inseneride Facebooki" edulugu jätkub

Kadrin Karner 11. juuni 2011, 08:53

Noorukese Eesti firma GrabCAD edulugu maailmas jätkub - projekteerimistööde tellijaid ja insenere internetis kokku viiv ettevõte sai USAs 1,1 miljoni dollarilise rahasüsti aukartustäratavatelt riskikapitalifondidelt.

Inseneride Facebookiks nimetatud GrabCADi uus investeering nimekatelt Matrix Partnersilt, Atlas Venture'ilt, NextView Ventures'ilt ja lugupeetud erainvestorilt on märk, et sellest võib saada järgmine suur Eesti asi, vahendas "Aktuaalne kaamera".

"Ettevõtte jaoks tähendab see tõsist kvaliteedimärki, Eestis on ainult üks ettevõte sama asja saavutanud," ütles Arengufondi investeeringute ekspert Andrus Oks ja lisas, et ka USA-s suudavad väga vähesed selliste fondide käest raha saada.

"Nüüd oleme kohas, kus meil on 8000 inseneri, oleme kaasanud riskikapitali, aga pikk tee on ees ja raske töö alles algab," nentis firma asutaja, GrabCADi juhatuse esimees Hardi Meybaum, lisades, et ettevõtlus on maraton mitte sprint.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. June 2011, 08:53
Otsi:

Ava täpsem otsing