Swedbank: sotsiaalmeedia on meediamonitooringu üks osa

Alyona Stadnik 25. august 2011, 14:21

Sotsiaalmeediat monitoorime üldise meediamonitooringu osana ja töötajate tegevust sotsiaalmeedias ei jälgi, vastas Swedbanki pressiesindaja Mart Siilivaski päevaküsimusele.

 "Swedbanki töötajatel on õigus omada erinevates suhtluskeskkondades kontot ning avaldada oma arvamust erinevatel teemadel. Me ei monitoori kellegi tegevust sotsiaalmeedias pelgalt seetõttu, et inimene töötab Swedbankis," lausus Siilivask.

Ta lisas, et küll võib juhtuda, et üldise meediamonitooringu käigus satutakse kellegi postitustele, kui need puudutavad otseselt Swedbanki ja selle tegevust. 

Kuna Swedbanki aktsia kaupleb Stockholmi börsil, siis lähtutakse kommunikatsioonis börsiettevõttele omastest põhimõtetest, mis laienevad ka kõikidele Swedbanki töötajatele, lisas ta.  "Ettevõttel on olemas sellesisuline juhis, mis on kõigile töötajatele kättesaadav. Sotsiaalmeediat monitoorime üldise meediamonitooringu osana," selgitas ta.

Estonian Air jälgib, mida neist sotsiaalmeedias kirjutatakse, sest nad soovivad – nagu ka ülejäänud meedia – kursis olla, mida neist kirjutatakse ja kui kellelgi on probleem või negatiivne kogemus, siis pakutakse sobiv lahendus. Estonian Air ostab sotsiaalmeedia jälgimise teenust sisse.

Äripäev küsib täna ettevõtetelt, kas nemad jälgivad, mida neist sotsiaalmeedias kirjutatakse.


 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. August 2011, 14:22
    Otsi:

    Ava täpsem otsing