• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Indikaator andis tugevaima ostusignaali

  Üleilmselt tunnustatud tehnilise analüüsi guru Dr. Alexander Elderi sõnul andis indikaator ühe tugevaima ostusignaali tehnilise analüüsis.

  Siiski ei tormaks ta veel aktsiaid ostma.
  „Pikaajalised lugejad teavad, et ma pean uute tippude-uute põhjade indikaatorit (NH-NL indeks) üheks parimaks ettevaatavaks näitajaks aktsiaturul. S&P 500 indeksi nädalase intervalliga graafik andis tugevaima võimaliku ostusignaali, kirjutas Elder. „Selleks peab indikaatori näit kukkuma läbi -4000 joone, kuid sulguma sellest kõrgemal. See näitab paanika sulpsatust, mis puhastab turult nõrgad aktsionärid ja avab tee uueks tõusuks. Eelmine tugev ostusignaal tuli 2009. aasta märtsis, mis osutus pullituru alguseks.“
  „Kas see tähendab, et me oleme näinud languse põhja?“ küsib Elder ja vastab. „Mitte ilmtingimata. Me oleme ära näinud karude (langusele panustajate) maksimaalse jõu, kuid võib kuluda kuid, enne kui karune inerts kaob ja pullid haaravad ohjad. Ma ei imestaks, kui me näeme augusti põhja testimist enne  pulliturgu."
  „Praegu jätkan turul vaatamist ning koostan ostunimekirja heaks ostuvõimaluseks,“ ütles ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Mihkel Nestor: hüvasti, administraator ja garderoobitädi!
Seekordne Nobeli majanduspreemia laureaat pälvis auhinna muu hulgas tõestuse eest, et miinimumpalga tõus ei pruugi tööhõivele mõjuda negatiivselt. Loodetavasti peab see paika ka Eesti järgmise aasta hüppelise miinimumpalga tõusu puhul, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Seekordne Nobeli majanduspreemia laureaat pälvis auhinna muu hulgas tõestuse eest, et miinimumpalga tõus ei pruugi tööhõivele mõjuda negatiivselt. Loodetavasti peab see paika ka Eesti järgmise aasta hüppelise miinimumpalga tõusu puhul, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Arco Vara juht loodab Enefitist kiiret kasumit
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Raadiohommikus: olümpiavõitja, muusik, valimised ja linnaruum
Reedeses hommikuprogrammis vestleme Setomaa aasta ettevõtjaks pärjatud Jalmar Vabarnaga. Saame teada, mille eest ta sellise tiitli pälvis ning kuhu Vabarna investeerib.
Reedeses hommikuprogrammis vestleme Setomaa aasta ettevõtjaks pärjatud Jalmar Vabarnaga. Saame teada, mille eest ta sellise tiitli pälvis ning kuhu Vabarna investeerib.