• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Müüt turundustöötaja kõrgest palgast purunes

  Enamasti algab turundustöötajate palk 1200 eurost kuus, kuid väiksem firma võib omale spetsialisti leida ka 800 euro ehk "vaid" 12 500kroonise palgaga.
  Rusikareegel on see, et mida suurem ja rahvusvahelisem firma, sest kõrgemale küünib turundaja palk ning et erinevate tulemustasude ja boonustega võib tubli turundustöötaja teenida omale vaat et teise kuupalga lisaks.
  Ühes väikefirmas näiteks on turundustöötajal võimalus projekti õnnestumisel tulemustasuna saada lausa pool projekti kasumist. Palju sõltub ka muidugi sellest, mis rollis on turundustöötaja ettevõttes - kas ta on n-ö pastakate tellija või strateeg ja firma näo kujundaja
  Palganumber jäi välja ütlemata. Oma nime all polnud ettevõtted nõus oma turundusosakonna palgavahemikke avaldama.
  Rakvere Lihakombinaadis hoolitseb ettevõtte turundusküsimuste eest seitse inimese. Nad tegelevad kõigi turundusalaste küsimustega alates tootearendusest kuni kommunikatsioonini välja.
  Ettevõtte juht Anne Mere ütles, et toiduainetööstuses on turundus valdkond, mis pakub turundusinimestele väga suuri võimalusi ja väljakutseid, sest tootearendus, innovatsioon ja töö kaubamärgi ehk brändiga on pidev ja intensiivne. Turundustöötajate palk koosneb tema sõnul põhipalgast ja tulemustasust. Sellele lisanduvad turundajate jaoks oluliste motivaatoritena erialased koolitused, ametireisid messidele või teistes riikides asuvatesse tootmisüksustesse, lisas Mere.
  Swedbanki turundusosakonna juhataja Ines Estrin sõnas, et turundusinimesi pole panka kerge leida. "Panga turunduses on vaja laiapõhjalist teadmist ning kogemust kõikidest turundusmeetmetest, raske on leida häid ja kogenud spetsialiste." "Vakantsetele kohtadele kandideerijaid on palju, aga kogemusi ja oskusi napib," ütles ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Vanglaleival Hubert Hirve varju nähakse jätkuvalt restoraniäris
Kohtu hinnangul on hoolimata aastaid kestnud eelvangistusest säilinud ettevõtja Hubert Hirve kontroll restoraniäris, mis hiljuti kesta vahetas.
Kohtu hinnangul on hoolimata aastaid kestnud eelvangistusest säilinud ettevõtja Hubert Hirve kontroll restoraniäris, mis hiljuti kesta vahetas.