Steve Jobsi elulooraamatust võib saada Amazoni müügihitt

Rainer Saad 24. oktoober 2011, 21:51

Biograafia lahkunud Apple'i tegevjuhist Steve Jobsist võib olla selle aasta Amazoni raamatumüügi hitt, ütles täna internetipoe jaemüügi esindaja Reutersile.

Walter Isaacsoni poolt kirjutatud Steve Jobsi elulooraamat jõudis poodidesse täna, kuid tuli varem müüki Apple iBooki ja Amazon Kindle's.

Jobsi elulugu on Amazon.comi ja Kindle eBooki enimmüüdud raamat. "Praegune trend näitab, et raamatust võib saada selle aasta suurim müügihitt," ütles Amazoni esindaja Brittany Turner. Ta ei täpsustanud, kas e-raamatu müüginumbrid ületavad paberversiooni müüki.

Forrester Researchi analüütik James McQuivey ütles, et keskmiselt 50% parima müügieduga raamatutest on digitaalsed ning mõnikord võib see number ulatuda isegi 70%ni. "On väga tõenäoline, et järgmise kuue kuu jooksul ületavad digitaalse raamatu müüginumbrid paberraamatu," märkis ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. October 2011, 20:54
Otsi:

Ava täpsem otsing