• Jaga lugu:

  Aivar Pilv ei usu, et Veerpalu dopingusaaga tänavu lõppeb

  Suusasportlase Andrus Veerpalu dopingujuhtum ei pruugi selle aastanumbri sees lahendust saada, rääkis vandeadvokaat Aivar Pilv täna Vikerraadios.

  “Ma pean seda praegust menetluse seisu arvestades suhteliselt ebatõenäoliseks. Arvestades viimasel kolmel-neljal nädalal toimunud menetluslikke arenguid, kus pooled on esitanud täiendavaid kirjalikke seisukohti, taotlusi,” rääkis Pilv, kirjutab ERR Sport.
  Rahvusvaheliselt Suusaliidult kasvuhormooni tarvitamise eest kolmeaastase võistluskeelu saanud Andrus Veerpalu kaitsemeeskond esitas 22. septembril Rahvusvahelisele Spordi Arbitraažikohtule põhjaliku motiveeritud kaebuse, mis hõlmab selgitusi eelnevast menetlusest ning kõiki sisulisi argumente, millega meeskond leiab, et FIS-i otsus on ebaõiglane.
  “Rahvusvaheline Spordiarbitraaž ei ole praegu määranud sisulist kuulamise aega ega määratlenud ka mingisugust muud menetluslikku tähtaega,” tõdes Pilv, kelle sõnul pöörduti arbitraažikohtusse, sest FIS jättis nende esitatud argumendid ja kriitika analüüsimata.
   
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Indrek Alliksaar: hinnad kerkivad, kuid pelgalt see ei pruugi õnne õuele tuua
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Nordecon ehitab 17 miljoni eest Ahtri tänavale büroohoone
Nordecon sõlmis 17 miljoni euro suuruse lepingu Ahtri tänaval asuva Roseni Maja büroohoone ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Nordecon sõlmis 17 miljoni euro suuruse lepingu Ahtri tänaval asuva Roseni Maja büroohoone ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Kuidas väljuda õpilasfirma programmist päris firma omanikuna Samm-sammult: kuidas teha edukas äri
Igal aastal peavad gümnaasiumiastme õpilased otsustama, kas teha uurimistöö või õpilasfirma. Mõnel läheb nii hästi, et lõpuks sünnib päris firma koos maailmavallutusplaanidega.
Igal aastal peavad gümnaasiumiastme õpilased otsustama, kas teha uurimistöö või õpilasfirma. Mõnel läheb nii hästi, et lõpuks sünnib päris firma koos maailmavallutusplaanidega.
Arvuti hakkab elektri asemel kasutama valgust
Uued ülijuhtivad materjalid, tehisintellekti võimalused haiguste diagnoosimisel, moodne taaskasutus – nendest ja ka teistest huvitavatest teemadest on juttu Äripäevas välja antava ajakirja Imeline Teadus augusti numbris.
Uued ülijuhtivad materjalid, tehisintellekti võimalused haiguste diagnoosimisel, moodne taaskasutus – nendest ja ka teistest huvitavatest teemadest on juttu Äripäevas välja antava ajakirja Imeline Teadus augusti numbris.