Katariina Krjutškova • 28. oktoober 2011 kell 15:45

Aivar Pilv ei usu, et Veerpalu dopingusaaga tänavu lõppeb

Suusasportlase Andrus Veerpalu dopingujuhtum ei pruugi selle aastanumbri sees lahendust saada, rääkis vandeadvokaat Aivar Pilv täna Vikerraadios.

“Ma pean seda praegust menetluse seisu arvestades suhteliselt ebatõenäoliseks. Arvestades viimasel kolmel-neljal nädalal toimunud menetluslikke arenguid, kus pooled on esitanud täiendavaid kirjalikke seisukohti, taotlusi,” rääkis Pilv, kirjutab ERR Sport.

Rahvusvaheliselt Suusaliidult kasvuhormooni tarvitamise eest kolmeaastase võistluskeelu saanud Andrus Veerpalu kaitsemeeskond esitas 22. septembril Rahvusvahelisele Spordi Arbitraažikohtule põhjaliku motiveeritud kaebuse, mis hõlmab selgitusi eelnevast menetlusest ning kõiki sisulisi argumente, millega meeskond leiab, et FIS-i otsus on ebaõiglane.

“Rahvusvaheline Spordiarbitraaž ei ole praegu määranud sisulist kuulamise aega ega määratlenud ka mingisugust muud menetluslikku tähtaega,” tõdes Pilv, kelle sõnul pöörduti arbitraažikohtusse, sest FIS jättis nende esitatud argumendid ja kriitika analüüsimata.

 

 

Hetkel kuum