• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Elektrita on üle 17 000 majapidamise

  Torm Patrick tegi täna öösel ja hommikul mitmel pool kurja, jättes tuhanded pered elektrita. Täna kella 9se seisuga oli elektrita veel 17 000 majapidamist üle Eesti, kirjutab ilmajaam.ee.

  Neist ligi 4000 riket oli Tartumaal ning teine samapalju Harjumaal. Raplamaal oli üle 2700 katkestuse ja Viljandimaal üle 2600. Läänemaal ja Pärnumaal polnud Eesti Energia andmetel aga ükski pere elektrita.
  Kella seitsmeks hommikul olid päästjad käinud loodusjõududest põhjustatud sündmusi likvideerimas 71 korral.  Inimesed kannatada ei ole saanud, teatas päästeamet.
  Tallinna lennujaam on tühistanud siseriiklikke ning samuti Soome ja Rootsi suunalisi lende. Nii ei saabunud hommikused lennud Tartust ja Stockholmist, tühistatud on Finnairi lend Tamperesse, samuti ei väjunud lend Tamperesse ja tühistatud on Tampere reis.
  ERR Uudiste teatel on katkenud parvlaevaliiklus Heltermaa-Rohuküla liinil. Ära jäävad täna ka kõik reisid liinil Triigi- Sõru.
  Täna hommikul kella kaheksa paiku puhus valdavalt edelatuul 6-12, puhanguti kuni 22 m/s, saartel ja rannikul aga 12-19 ning puhanguti koguni 23-30 m/s. Sooja oli 7-9 kraadi.
  Ilmajaama teatel puhub täna edela- ja läänetuul, mis pöördub hommikutundidel läände ja loodesse mandril 12-17, puhanguti 20-23, saartel ja rannikul 18-23, puhanguti 25-30 m/s. Hommikul on meretase kõrge Liivi lahel ja Väinameres kõrge, kuid jääb tõenäoliselt siiski alla kriitilise piiri. Pärnus on oodatav veetaseme tõus 140 cm ja Haapsalus 120 cm ümbrusse. Soome lahes jätkub kiire veetaseme tõus hommikul ja saavutab maksimumi keskpäeva paiku. Sillamäel ja Narva-Jõesuus on oodatav tõus kuni 170 cm-ni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.