Elektrita on üle 17 000 majapidamise

Anu Jõgi 26. detsember 2011, 09:47

Torm Patrick tegi täna öösel ja hommikul mitmel pool kurja, jättes tuhanded pered elektrita. Täna kella 9se seisuga oli elektrita veel 17 000 majapidamist üle Eesti, kirjutab ilmajaam.ee.

Neist ligi 4000 riket oli Tartumaal ning teine samapalju Harjumaal. Raplamaal oli üle 2700 katkestuse ja Viljandimaal üle 2600. Läänemaal ja Pärnumaal polnud Eesti Energia andmetel aga ükski pere elektrita.

Kella seitsmeks hommikul olid päästjad käinud loodusjõududest põhjustatud sündmusi likvideerimas 71 korral.  Inimesed kannatada ei ole saanud, teatas päästeamet.

Tallinna lennujaam on tühistanud siseriiklikke ning samuti Soome ja Rootsi suunalisi lende. Nii ei saabunud hommikused lennud Tartust ja Stockholmist, tühistatud on Finnairi lend Tamperesse, samuti ei väjunud lend Tamperesse ja tühistatud on Tampere reis.

ERR Uudiste teatel on katkenud parvlaevaliiklus Heltermaa-Rohuküla liinil. Ära jäävad täna ka kõik reisid liinil Triigi- Sõru.

Täna hommikul kella kaheksa paiku puhus valdavalt edelatuul 6-12, puhanguti kuni 22 m/s, saartel ja rannikul aga 12-19 ning puhanguti koguni 23-30 m/s. Sooja oli 7-9 kraadi.

Ilmajaama teatel puhub täna edela- ja läänetuul, mis pöördub hommikutundidel läände ja loodesse mandril 12-17, puhanguti 20-23, saartel ja rannikul 18-23, puhanguti 25-30 m/s. Hommikul on meretase kõrge Liivi lahel ja Väinameres kõrge, kuid jääb tõenäoliselt siiski alla kriitilise piiri. Pärnus on oodatav veetaseme tõus 140 cm ja Haapsalus 120 cm ümbrusse. Soome lahes jätkub kiire veetaseme tõus hommikul ja saavutab maksimumi keskpäeva paiku. Sillamäel ja Narva-Jõesuus on oodatav tõus kuni 170 cm-ni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. December 2011, 09:47

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing