Kristi Malmberg • 27. september 2012 kell 6:38

Rikaste TOPi vanim liige on 90aastane ettevõtja

Uue Rikaste TOPi vanim liige on 90aastane Kanada eestlane Erich Rannu.

22aastasena 1944 paadiga Rootsi lahkunud Rannu asutas pärast pensionile jäämist 1989. aastal Eestis arvutite kokkupanekuga tegeleva Astrodata. Esimene Eestisse toodud arvuti müüdi ühele sovhoosi direktorile, kes olla oma lauale lihtsalt ilusat asja tahtnud.

Astrodata ühines MicroLinkiga 1998. aastal ja Rannul oli ettevõttes osalus kuni selle Eesti Telekomile müümiseni 2005. aastal. Samal ajal jätkas ta oma meeskonnaga tegutsemist Astro Holding ASi nime all, investeerides nii kinnisvarasse kui väikeettevõtetesse.

Vanimad Rikaste TOPi pääsenud

Uus Rikaste TOP ilmub juba sel reedel. Rikaste TOPi eriväljaande saad tellida siit

Hetkel kuum