Indrek Kald • 8. oktoober 2012 kell 14:16

Parts tutvustab USAs Eesti IT-firmasid

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts viibib 9.-13. oktoobrini töövisiidil USAs, kus muuhulgas tutvustab ka Eesti IT-firmade tegevust.

San Francisco visiidi raames kohtub minister erinevate IT-ettevõtete esindajatega ning külastab EASi esindust Silicon Valley's. Samuti kohtub ta Keiretsu Forumi juhtkonnaga, külastab Skype'i ja Google'it, tutvustab Eesti idufirmasid ja saab kokku kohalike eestlastega.

Washingtonis osaleb Parts ettekandega Cato instituudi konverentsil "Europe’s Crisis and the Welfare State: Lessons for the United States". Samuti on tal Ühendriikide pealinnas kavandatud energeetikateemalised kohtumised.

Cato Instituut on avaliku halduse uuringutega tegelev instituut, mis annab muuhulgas välja Milton Friedmani auhinda vabaduse edendamise eest.

Partsi saadavad USAs ministeeriumi riigi infosüsteemide osakonna nõunik Andrus Aaslaid, Euroopa Liidu ja rahvusvahelise koostöö osakonna juhataja Viljar Lubi ja avalike suhete osakonna nõunik Rasmus Ruuda.

Hetkel kuum