• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Arco Ehituse võlad inkassofirma käes

  Arco Ehituse Julianus Inkassosse menetlusse antud võlg küündib inkassofirma juhi Ülar Maapalu sõnul vanas rahas üle miljoni krooni ning nõudeid on lisandumas.

  Hetkel menetluses olev võlg on Maapalu sõnul soliidne. "See on päris suur. Vanas raha üle miljoni krooni," ütles ta, nentides, et kliendi andmeid, kellele Arco Ehitus võlgu on, ta avaldada ei saa. Samuti kinnitas ta, et neid, kellele Arco Ehitus võlgu on, on nende juures veel. 
  "Täna me läheme pankrotimenetluseni välja. Me oleme alati kõigiga valmis läbirääkima kui meiega ollakse valmis läbirääkima, me oleme avatud, aga on loetud aeg selle jaoks. Meie läheme protsessiga edasi ja nüüd on võlglase võimalus tõestada oma võimekust asju korraldada," annab Maapalu nõu.
  Tänasel päeval ei ole Arco Ehitus teinud samme võla kustutamiseks, ent Julianus Inkasso loodab siiski parimat.
  Arco Ehituse juht on Priit Hainoja, kes antud teemal soovitas aga ühendust võtta puhkusele siirdunud Lembit Tamperega, kelle telefon aga suunatud Arco Vara sekretärile.
  Hetkeseisuga on Krediidiinfo raporti andmeil Arco Ehitusel ka maksuvõlg suurusega 96 429 eurot ja intressivõlg 940 eurot.
  Arco Ehitus tegeleb tsiviil- ning keskkonnaehitusega. Firma on välja kasvanud Deena Ehituse OÜst. Arco Ehituse koduküljel on kirjas, et firma on olnud peatöövõtja suurel hulgal Eesti oluliste kultuuri- ja sotsiaalobjektide ehitamisel ning restaureerimisel, näiteks Estonia teatri, Eesti Draamateatri ja Toompea Lossi remonttöödel.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Et saunamõnusid jätkuks kauemaks!
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Leedu soovitab lahti saada Hiina telefonidest Eesti seisukoht: meil pole põhjust Leedu leidudes kahelda
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.