• Jaga lugu:

  Parts: IRL oleks skandaali lahendanud teisiti

  "Reinsalu väljaütlemine on meie erakonna juhtkonna üldine arusaam," kommenteeris majandusminister Juhan Parts IRLi juhi Urmas Reinsalu hinnanguid reformierakondlaste rahastusskandaalis antud selgitustele. Reinsalu nimetas selgitusi naljajutuks.

  "Seda me pole öeldnud, et ei usu koalitsioonipartnerit. Arvamusliidrite ja meedia poolt torkab silma, et miks teisi erakondi vait olemises süüdistatakse," rääkis minister eile TV3 saates Kolmeraudne.
  "Ka meie erakonnas on olnud skandaale ja asju. Skandaale peab lahendama skandaali keskmes olev erakond ise. IRL oleks skandaali lahendanud teistmoodi," sõnas Parts ja viitas möödunud aasta lõpus lahvatanud elamislubade skandaali lahenemisele, kus erakonnast lahkusid skandaali peategelased Indrek Raudne ja Nikolai Stelmach.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
USA aktsiaturud langesid enne suurfirmade tulemusi
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Raadiohommikus: börsid ja miks energia nii kalliks muutub
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Äripäeva TOPi võitja käibest kadus pea pool: kriisiaasta oli nagu äratuskell! Valmistuvad buumiks, palkavad 100 töötajat
Laevaehitusfirma LTH-Baasi käive vajus läinud aastal pea poole võrra, ka kasum vähenes võimsa tempoga. "
Laevaehitusfirma LTH-Baasi käive vajus läinud aastal pea poole võrra, ka kasum vähenes võimsa tempoga. "