Indrek Kald • 18. veebruar 2013 • 1 min
Jaga lugu:

Parts pidi selgitama Jordaania ja USA investeeringuid

Majandusminister Juhan Parts pidi riigikogule selgitama ASi Eesti Energia Jordaanias ja Ameerika Ühendriikides tehtud investeeringuid.

Sellekohase arupärimise on esitanud sotsid. Samuti tuleb Partsil vastata keskerakondlaste arupärimisele kodutarbijate kaitsmise kohta ja Elektriraudtee uute rongide kohta. Demokraatide ühendusel on majandusministrile küsimused Estonian Airi teenuste kvaliteedi kohta.

Kell 15 algaval täiskogu istungil on päevakorras üheksa arupärimist. Neile vastavad ka põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder ja siseminister Ken-Marti Vaher. Arupärimised puudutavad lisaks Maaelu Edendamise Sihtasustust, teadmata kadunud isikuid, Narva piiripunkti rekonstrueerimise peatamist, korruptsiooni vähendamist ja narkosurmade arvu kasvu.

Pärast arupärimistele vastamist on avatud vaba mikrofon.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt