Indrek Kald • 18 veebruar 2013

Parts pidi selgitama Jordaania ja USA investeeringuid

Majandusminister Juhan Parts pidi riigikogule selgitama ASi Eesti Energia Jordaanias ja Ameerika Ühendriikides tehtud investeeringuid.

Sellekohase arupärimise on esitanud sotsid. Samuti tuleb Partsil vastata keskerakondlaste arupärimisele kodutarbijate kaitsmise kohta ja Elektriraudtee uute rongide kohta. Demokraatide ühendusel on majandusministrile küsimused Estonian Airi teenuste kvaliteedi kohta.

Kell 15 algaval täiskogu istungil on päevakorras üheksa arupärimist. Neile vastavad ka põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder ja siseminister Ken-Marti Vaher. Arupärimised puudutavad lisaks Maaelu Edendamise Sihtasustust, teadmata kadunud isikuid, Narva piiripunkti rekonstrueerimise peatamist, korruptsiooni vähendamist ja narkosurmade arvu kasvu.

Pärast arupärimistele vastamist on avatud vaba mikrofon.

Hetkel kuum