Rivo Sarapik • 19 aprill 2013

Estonian Air tõstab hindu ka lastele ja registreerimisel

Estonian Air vähendab eri piletitüüpide arvu, tõstab laste piletihindu ning muudab soodsaima piletitüübi lennule registreerumise lennujaamas tasuliseks.

1. maist väheneb pileti hinnatüüpide arv seniselt viielt kolmele – kasutusele jäävad Eco, Flex ja Business.

Samuti kallineb maist 2-11aastaste laste piletite hind. Seni kehtinud 33% allahindlusmäära asemel kehtib uus ehk 25% täiskasvanud reisija pileti baashinnast. Kuni kaheaastaste laste soodustus 90% jääb kehtima, kuid siis pole lapsel omaette istekohta.

1. augustist muutub Eco piletiga reisijatele lennujaama check-in lauas lennule registreerimine tasuliseks, hinnaga kümme eurot. Tasuta saab lennule registreeruda internetis Estonian Airi kodulehel, mobiiltelefonis SMSi teel ning lennujaama automaadis. Uus lennule registreerimise kord ei kehti lennujaamades, kus iseteenindus pole võimalik.

Toiduvalik pardal ühtlustub – kallima hinnaklassiga piletil on toit hinnas, soodsamal tuleb söögisoovi korral juurde maksta.

Hetkel kuum