Erakliinik andis haigekassa kohtusse

Indrek Kald 20. veebruar 2014, 15:08

Kuressaare erakliinik Hanvar andis kohtusse haigekassa, kes otsustas mitte sõlmida nendega ravi rahastamise lepinguid.

"Kuna AS Hanvar on esitanud kaebuse kohtusse, siis teeb otsuse valiku õiguspärasuse osas kohus," kirjutas haigekassa juht Tanel Ross Saare maavanemale Kaido Kaasikule, vahendab Saarte Hääl.

Maavanem saatis eelmisel nädalal haigekassale kirja, milles teatas, et Hanvariga lepingust loobumine võib tekitada olukorra, kus ravi kättesaadavus eriarstiabi teenuse osas muutub maakonnas raskesti kättesaadavaks ja ravijärjekorrad pikenevad veelgi.

"Arvestades maakonna saarelist eripära on teenuse osutamine ka teiste maakondade haiglate baasil raskendatud. Saare elanikul on oluliselt keerulisem pöörduda mõne teise haigla poole, kui mandril elavatel kindlustatud isikutel," teatas maavanem haigekassale.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. February 2014, 09:59
Otsi:

Ava täpsem otsing