Lennusadam valiti rahvusvahelise konkursi finaali

Ken Rohelaan 07. märts 2014, 14:58

Lennusadam ja KOKO arhitektid peaprojekteerijana valiti mainekal rahvusvahelise kinnisvaraauhindade konkursil MIPIM Awards 2014 parima renoveeritud hoone kategoorias finalistide hulka.

Rahvusvaheline kinnisvaramess MIPIM toimub 11.-14. märtsini 2014 Cannes’is, Prantsusmaal, mille raames jagatakse kinnisvaraauhindu seitsmes kategoorias. Auhindade võitjad selguvad võrdselt žürii ja messil osalejate hääletuse tulemuste põhjal. MIPIM Awards auhindade pidulik üleandmine toimub 13. märtsil 2014 kell 19.00 kohaliku aja järgi.

MIPIM on rahvusvaheline erialamess, mis toob kokku kinnisvara, rahanduse, ehituse, arhitektuuri, kohaturunduse ja investeeringute ala asjatundjad üle maailma, et selgitada rahvusvaheliselt silmapaistvaimad kinnisvaraarendusprojektid, leida potentsiaalseid partnereid ja sõlmida lepinguid. Tänavu 25. juubeliaastat tähistaval messil osaleb igal aastal eksponentide ja külastajatena enam kui 20 000 inimest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. March 2014, 14:58
Otsi:

Ava täpsem otsing