• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vaata, kes läksid Paetiga Usbekistani

  Täna ja homme viibib välisminister Urmas Paet koos Eesti firmajuhtide ja ettevõtjatega Usbekistanis.

  Välisministriga on Usbekistanis järgmiste Eesti ettevõtete esindajad:Allan Kiil ASist Tallinna Sadam;Ahto Altjõe EVR Cargo ASist, mis on Eesti suurim ning vanim raudtee kaubaveo ettevõte;Kalev Truusalu Andmevara ASist, mis tegeleb registrite, andmebaaside ja infosüsteemide arenduse ning infotehnoloogiliste terviklahenduste väljatöötamisega;Neeme Naaris ja Jevgeni Linko alkoholitootjast Liviko AS;Tiit Kolk Repo Vabrikud ASist, mis tegeleb mööblitööstusele komponentide tootmisega;Karl Kivi FEMW OÜst, mis valmistab  masinaehituslikke ja ehituslikke metallkonstruktsioone;Raul Voit Morbela OÜst, mis pakub sõidukitele Mobili määrdeaineid;Viljo Vetik kinnisvaraga tegelevast Port Artur Grupp OÜst;Pavel Kosmatsov mööbli müügiga tegelevast Neiser Grupp ASist.
  Samuti on delegatsioonis kaubandus-tööstuskoja ja Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse esindajad.
  Urmas Paet avab ettevõtlusseminari ning kohtub Usbekistani välisministri Abdulaziz Kamilovi ning välismajandus-, investeeringute ja kaubandusministri Elyor Ganijeviga.
  Paeti sõnul on Eesti-Usbekistani ärifoorumi eesmärk aidata kaasa Eesti ettevõtjate ekspordivõimaluste laiendamisele Usbekistanis ning luua otsekontakte majandussuhete arenguks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Tuntud ärimehe vana vimm päädis Eesti kohtute aastaid kestva kurnamisega
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.