Vaata, kes sotsidest pürgivad europarlamenti

09. aprill 2014, 13:26

Sotsiaaldemokraadid esitasid oma europarlamendi nimekirja valimiskomisjonile. Nimekirja juhib professor Marju Lauristin, kellele järgnevad põllumajandusminister Ivari Padar ja haridus- ja teadusminister Jevgeni Ossinovski.

"Sotsiaaldemokraatide kandidaadid on tugevaimad ning mul on hea meel olla selle meeskonna juht. Meie eesmärgiks on muuta Euroopa Liit aina rohkem oma kodanike heaolu ja turvalisuse nimel tegutsevaks liiduks. Seega oleks vaja kehtestada ühtsemad nõuded mitte ainult inimõiguste, vaid ka sotsiaalsete õiguste kaitseks," ütles Marju Lauristin.

Sotsiaaldemokraatide kandidaadid Euroopa Parlamendi valimistel on:

1. Marju Lauristin
2. Ivari Padar
3. Jevgeni Ossinovski
4. Marianne Mikko
5. Natalja Kitam
6. Hannes Hanso
7. Liina Raud
8. Eiki Nestor
9. Abdul Hamid Turay
10. Urve Palo
11. Randel Länts
12. Toomas Alatalu

Euroopa Parlamendi valimised toimuvad 25. mail.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. April 2014, 13:26
Otsi:

Ava täpsem otsing