Ekspress Grupp maksab dividendi

Rainer Saad 27. mai 2014, 14:30

Ekspress Grupp korraldab aktsionäride korralise üldkoosoleku, kus tehakse ettepanek maksta dividendi üks sent aktsia kohta ning teha nõukogus muudatusi.

Meediakontsern teeb üldkoosolekule kasumi jaotamise ettepaneku, mille kohaselt suurendatakse eelmise aasta 1,081 miljoni eurosest puhaskasumist kohustuslikku reservkapitali 54 000 euro võrra, üks eurosent aktsia kohta makstakse aktsionäridele dividendi ning ülejääv 729 000 eurot kantakse eelmiste perioodide jaotamata kasumisse.

Nõukogust tahetakse tagasi kutsuda Ville Jehe ja Aavo Kokk ning valida nõukogu uueks liikmeks Indrek Kasela. Lisaks soovitakse pikendada nõukogu liikmete Kari Sakari Saloneni, Harri Helmer Rochieri, Viktor Mahhovi ja Hans Luige volitusi nõukogu liikmena kuni 2019. aasta 20. maini.

Ekspress Grupi aktsionäride korraline koosolek toimub 20. juunil kell 12 Ekspress Grupi asukohas, Tallinnas Narva mnt 11E.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. May 2014, 15:49
    Otsi:

    Ava täpsem otsing