Jaga lugu:

Rahu annab osa firmast sõpradele

Energeetikakontserni Utilitas Grupp omanik Kristjan Rahu teatas, et annab kontsernis osaluse ettevõtte juhtkonnale ja plaanib kaotada Tallinna sõltuvuse Vene gaasist.

Utilitas Grupi viis juhti Priit Koit, Priidu Nõmm, Aulis Meitus, Janek Trumsi ja Erich Teigamägi jagavad omavahel 12,5%-lise osaluse. Ülejäänu omanikuks jääb Rahu ise.

„Nad on nii kaastöölised kui ka sõbrad ja kõik need aastad mu kõrval olnud. Kuidas sa ikka inimesi motiveerid? Kõrged palgad ei ole võib-olla alati see, tahaks tekitada ka omanikutunnet,“ selgitas Rahu oma otsust Äripäevale.

Erich Teigamägi on OÜ Utilitas nõukogu liige, Priit Koit OÜ Utilitas juhatuse esimees, Priidu Nõmm AS Tallinna Küte ja AS Eraküte juhatuse esimees, Janek Trumsi AS Tallinna Küte ja AS Eraküte juhatuse liige ja tehnikadirektor, Aulis Meitus AS Tallinna Küte ja Eraküte juhatuse liige ja haldusdirekor.

Energeetikakontserni Utilitas kuuluvad AS Tallinna Küte, seitsmes Eesti linnas kaugkütte teenust pakkuv AS Eraküte, soojus- ja elektritootja OÜ Tallinna Elektrijaam, kaugkütteettevõte AS Rapla Küte ning käidu- ja hooldusteenuse pakkuja OÜ Väo Hake. OÜ Utilitas omab kontserni ettevõtetes 100% osalust.

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum