Rahu teeb igale juhile kahemiljonilise kingituse

1321-aripaev 27. mai 2014, 17:02

Äripäeva hinnangul on Utilitas Grupi väärtus laias laastus 75 miljonit eurot, mis tähendab, et ettevõttes osaluse saavatele juhtidele tehti pea kahe miljoni euro suurune kingitus.

Energeerikakontserni Utilitas Grupp omanik Kristjan Rahu teatas täna, et annab kontserni viiele juhile ettevõttes 12,5%-lise osaluse. Äripäeva hinnangul on selle osaluse väärtus 9-10 miljonit eurot. Kuigi Rahu sõnul ei jagu osalus võrdselt viie juhi vahel, saab neist igaüks ligikaudu 2 miljoni euro suuruse kingituse.

Utilitas Grupis saavad osaluse OÜ Utilitas nõukogu liige Erich Teigamägi, OÜ Utilitas juhatuse esimees Priit Koit, ASi Tallinna Küte ja ASi Eraküte juhatuse esimees Priidu Nõmm, ASide Tallinna Küte ja Eraküte juhatuse liige ja tehnikadirektor Janek Trumsi ja ASide Tallinna Küte ja Eraküte juhatuse liige ja haldusdirekor Aulis Meitus.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    29. May 2014, 09:37
    Otsi:

    Ava täpsem otsing