27. mai 2014 kell 14:02

Rahu teeb igale juhile kahemiljonilise kingituse

Äripäeva hinnangul on Utilitas Grupi väärtus laias laastus 75 miljonit eurot, mis tähendab, et ettevõttes osaluse saavatele juhtidele tehti pea kahe miljoni euro suurune kingitus.

Energeerikakontserni Utilitas Grupp omanik Kristjan Rahu teatas täna, et annab kontserni viiele juhile ettevõttes 12,5%-lise osaluse. Äripäeva hinnangul on selle osaluse väärtus 9-10 miljonit eurot. Kuigi Rahu sõnul ei jagu osalus võrdselt viie juhi vahel, saab neist igaüks ligikaudu 2 miljoni euro suuruse kingituse.

Utilitas Grupis saavad osaluse OÜ Utilitas nõukogu liige Erich Teigamägi, OÜ Utilitas juhatuse esimees Priit Koit, ASi Tallinna Küte ja ASi Eraküte juhatuse esimees Priidu Nõmm, ASide Tallinna Küte ja Eraküte juhatuse liige ja tehnikadirektor Janek Trumsi ja ASide Tallinna Küte ja Eraküte juhatuse liige ja haldusdirekor Aulis Meitus.

Autor: 1321-aripaev

Hetkel kuum