Kaubamaja murrab turvaturule

Birjo Must 15. august 2014, 14:17

Tallinna Kaubamaja teatas börsile turvafirma Viking Security omandamisest, mis võimaldab ettevõttel tugevdada oma turvateenuste valdkonda.

Täna sõlmis Tallinna kaubamaja tütarettevõte Topsec Turvateenused OÜ lepingu, millega omandab septembris 100% Viking Security ASi aktsiatest. Leping näeb ette tehingu lõpuleviimist pärast täiendavate kooskõlastuste saamist ning toimingute läbi viimist. 

Viking Security AS-is osaluse omandamine võimaldab Tallinna Kaubamaja teatel grupil veelgi enam tugevdada oma turvateenuste valdkonda, mis on viimastel aastatel olnud grupi üks kiiremini kasvavaid ärisuundi.

Tehinguga lisanduvad Topsec Turvateenused  teenusteportfelli lisaks mehitatud ja videovalvele ka elektrooniliste hoiatus-, valvamis- ja jälgimissüsteemide projekteerimise, paigaldamise ja hooldusega seotud teenused ning võimalus osaleda sertifitseeritud turvahangetel, lisati börsiteates.

Viking Security käive oli mullu 0,96 miljonit eurot. Ettevõtte aktsiakapital on 134 220,85 eurot, mis jaotub 21 001 nimiväärtuseta aktsiaks.

Tehingu maksumust pooled ei avalda.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. August 2014, 12:38

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing