• Jaga lugu:

  Börs: Nasdaq tõusis 14 aasta kõrgeimale tasemele

  USA turud olid täna tõusuteel; Nasdaq tõusis viimase 14 aasta kõrgeimale tasemele ning nafta hind langes viimase aasta madalaimale tasemele tänu geopoliitiliste pingete leevenemisele.

  Venemaa teatas, et vaidlus nende Ukrainasse saadetud humanitaarabi konvoi üle on lahenenud, kuid Venemaa, Saksamaa, Prantsusmaa ja Ukraina vahel eile toimunud kõnelused mingeid tulemusi ei andnud.
  “Viimased arengud viitavad teatud koostööle, mis tõenäoliselt on globaalsete ja kodumaiste aktsiate jaoks konstruktiivne keskkond,” sõnas US Bank Wealth Management aktsiaanalüütik Jim Russell.
  “Föderaalreservi septembri keskpaigas toimuv kohtumine on järgmine sündmus, mis aktsiaturge suuresti mõjutab; kuni selle toimumiseni jääb turge mõjutama geopoliitiliste sündmuste, eriti Venemaa ja Ukraina vaheline konflikt, käekäik,” lisas Russell.
  Dollar General kasvas 11%, 63,82 dollarile aktsia eest. Ettevõte pakkus 78,50 dollarit sularahas Family Dollari aktsia eest, esitades sellega väljakutse Dollar Tree äraostuks 74,50 dollarilise aktsiahinnaga sularahas ning aktsiates. Dollar General prognoosis firmade ühistuluks kolma aastat peale tehingu jõustumist 600 miljonit dollarit aastas.
  Dow Jones tegi 1,06% kasvu ning lõpetas päeva 16838,74 punktil. S&P 500 kasvas 0,85% ning sulgus 1971,73 punktil. Nasdaq kasvas 0,97% ning lõpetas päeva 4508,31 punktil.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Rasmus Pikkani: ärme investeeri nii, nagu homset ei oleks
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Tulemuste ootus keris indekseid ülespoole
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Automüüjad vaatavad elektrikaubikute käsule altkulmu Lisakulu lööks otse tarbija rahakotti
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.