• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kui palju maksab maailma kalleim korter?

  Üks maailma suurimaid kortereid ehitatakse ühesse maailma väiksemasse riiki. Korteri hind saab hinnangu järgi olema rekordilised 400 miljonit dollarit (304 mln eurot).

  Viiekorruseline katusekorter ehitatakse Monacos asuva pilvelõhkuja peale ja selle pindala on 3302 ruutmeetrit. „Taeva katusekorter“ saab tõenäoliselt olema kalleim korter maailmas, makstes hinnanguliselt 304 miljonit eurot. Võrdluseks: Eesti kultuuriministeeriumi eelarve oli 2013. aastal umbes kaks korda väiksem.
  Arvestades Monaco suurt miljonäride hulka, pole selline hind tegelikult üllatuseks. 37 000 riigi elanikust 30 protsenti on uuringutefirma WealthInsight andmetel miljonärid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Kristina Kallas: ettevõtluse arendamine peab olema omavalitsuse kohustus
Ettevõtluse arendamine peab olema kohaliku omavalitsuse korralduses kirjas kohustusena ning omavalitsus peab saama ettevõtlusest tulu, kirjutab Eesti 200 esimees ja Tartu linnapeakandidaat Kristina Kallas vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ettevõtluse arendamine peab olema kohaliku omavalitsuse korralduses kirjas kohustusena ning omavalitsus peab saama ettevõtlusest tulu, kirjutab Eesti 200 esimees ja Tartu linnapeakandidaat Kristina Kallas vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
USA jaemüük kasvas ootamatult
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Intervjuu Prantsuse kaubandusministriga: Euroopa Liit peab tooma tööstused tagasi koju
Euroopa Liidu liikmesriikide majandused peavad mitte üksnes taastama pandeemia-eelse kasvujõu, vaid väljuma globaalsest viiruskriisist rohelisema ja iseseisvamana. See aga tähendab, et ka kaubandussuhted tuleb kriitilise pilguga üle vaadata.
Euroopa Liidu liikmesriikide majandused peavad mitte üksnes taastama pandeemia-eelse kasvujõu, vaid väljuma globaalsest viiruskriisist rohelisema ja iseseisvamana. See aga tähendab, et ka kaubandussuhted tuleb kriitilise pilguga üle vaadata.