Äripäev • 1. oktoober 2014
Jaga lugu:

Fogh Rasmussen asus uude ametisse

Anders Fogh Rasmussen
Anders Fogh Rasmussen  Foto: epa

NATO eelmine peasekretär Anders Fogh Rasmussen pani tänasest ameti maha, kuid alustas juba uut.

Rasmussen teatab oma Facebooki lehel, et avas Kopenhagenis konsultatsioonifirma Rasmussen Global. Endine NATO peasekretär lisas, et plaanib oma ettevõttes strateegiliselt nõustada valitsusi, ülemaailmseid organisatsioone ja suurkorporatsioone.Lisaks on tal kavas kirjutada raamat 21. sajandi strateegilistest väljakutsetest.1. oktoobrist asus NATOt juhtima Norra endine peaminister Jens Stoltenberg. Fogh Rasmussen oli selles ametis 2009. aastast.

Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt