Maarit Eerme • 30. november 2015 kell 10:45

Balti jaama turg uueneb

Balti Jaama turg uueneb  Foto: Balti Jaama Turg

AS Selver ja Vaksali Turg OÜ sõlmisid üürilepingu, mille põhjal ehitatakse Balti jaama kõrvale ehitatavasse moodsasse turuhoonesse Selveri supermarket. Plaani kohaselt avab kauplus uksed 2017. aasta kevadel.

Selveri keti juhi Kristi Lombi sõnul annab Balti jaama turu põhjalik rekonstrueerimine jaeketile hea võimaluse avada selles olulises transpordisõlmes juba teine Selver. „Jaama läbib ligi 4 miljonit reisijat aastas ning seoses rongiliikluse tihenemisega prognoositakse reisijate arvu edasist kiiret kasvu. See koos praeguse kaupluse kõrge külastatavusega julgustab meid laienema,“ rääkis Lomp.

Balti jaama turu kinnistute arendaja Astri Kinnisvara OÜ eesmärgiks on luua praeguste hoonete paekivimüüre säilitades kaasaegne turukompleks. Seda luues säilitatakse seal traditsioonilised turu funktsioonid ja isikupärane karakter ning täiendatakse seda nii, et integreeritud oleksid võimalikult paljud sihtrühmad - rongiga ja trammiga sõitjad, lähipiirkonna elanikud ning turistid.  

Loe pikemalt Äripäeva teemaveebist kaubandus.ee.

Hetkel kuum