Äripäev • 7 jaanuar 2016

Vaata Kõrvitsa ja Mandeli duelli OÜtamisest

Robert Kõrvits ja Meelis Mandel.  Foto: Andras Kralla

Äripäeva otseülekandes võtsid OÜtamise teema üksipulgi lahti ettevõtja Robert Kõrvits ja Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel.

Äripäeva otse-eetri debattide sari saab teoks Eduka Eesti arvamuskonkursi sõsarüritusena. Combimilli, ACE Logisticsi, Danske Banki, EMT ja Elioni, Tallinna Kaubamaja ja Äripäeva konkurss Edukas Eesti käib täie hooga ja ootab ka sinu kaastööd.

Pärast pressinõukogu taunivat otsust Äripäeva uudise „Peaministri elukaaslane kasutab OÜ maksueelist“ asjus põhjendas Mandel arvamusloos, miks Äripäev sellise uudise kirjutas. Pealkirja all "Luisa Värgi juhtum tõi selguse – sotsiaalmaksu pole vaja maksta" ilmunud tekstis selgitas ta, et pidada Äripäeva ettevõtluse-vaenulikuks on solvav ja ebaõiglane. 

OÜde maksustamise teemalise debati esimeses laines reageeris ettevõtja Robert Kõrvits Äripäevas ilmunud tekstidele teravalt. "Eesti püha lehm on ettevõtja. Ta on ainus, kes loob uut raha ja uusi töökohti," kirjutas ta. 

 

Hetkel kuum