Vaata Kõrvitsa ja Mandeli duelli OÜtamisest

07. jaanuar 2016, 10:30
Robert Kõrvits ja Meelis Mandel.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160107/NEWS/160109852/AR/0/Meelis-Mandel,-Robert-Kõrvits.jpg

Äripäeva otseülekandes võtsid OÜtamise teema üksipulgi lahti ettevõtja Robert Kõrvits ja Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel.

Pärast pressinõukogu taunivat otsust Äripäeva uudise „Peaministri elukaaslane kasutab OÜ maksueelist“ asjus põhjendas Mandel arvamusloos, miks Äripäev sellise uudise kirjutas. Pealkirja all "Luisa Värgi juhtum tõi selguse – sotsiaalmaksu pole vaja maksta" ilmunud tekstis selgitas ta, et pidada Äripäeva ettevõtluse-vaenulikuks on solvav ja ebaõiglane. 

OÜde maksustamise teemalise debati esimeses laines reageeris ettevõtja Robert Kõrvits Äripäevas ilmunud tekstidele teravalt. "Eesti püha lehm on ettevõtja. Ta on ainus, kes loob uut raha ja uusi töökohti," kirjutas ta. 

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. January 2016, 10:44
Otsi:

Ava täpsem otsing