Sõidupäevikud võivad kaduda

09. märts 2016, 12:07
Firmaautode maks ja sõidupäevikud võivad kaduda.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160309/NEWS/160309695/AR/0/Firmaautode-maks-ja-sõidupäevikud.jpg

Valitsus on riigikogule ette valmistamas firmaautode maksustamise ja sõidupäevikute kaotamise eelnõu, ütles rahanduskomisjoni esimees Remo Holsmer kohtumisel kaubandus-tööstuskojaga.

“Sõidupäevikute täitmise nõude kaotamine on kindlasti mõistlik samm ja loodan, et vastav eelnõu jõuab ka sel poolaastal riigikokku jõuab,” sõnas Holsmer. Samuti on päevakorras töötajate spordikuludelt teatavas ulatuses erisoodustusmaksu kaotamine.

“Kaubanduskoda on koos teiste ettevõtlusorganisatsioonide ja ministeeriumitega ette valmistamas nullbürokraatia projekti ehk pakkumas muudatusi, mis lihtsustaks ettevõtjate ja riigi omavahelist suhtlemist,” lausus Holsmer. “Neid ettepanekuid on tehtud sadu ja ootan, et valitsuse poolt saadetakse konkreetsed seadusmuudatused võimalikult kiiresti riigikogule arutamiseks.”

Rahanduskomisjon kohtus kaubandus-tööstuskoja esindajatega. Vasakul laua otsas on vasakult kaubanduskoja peadirektor Mait Palts ja kaubanduskoja president Toomas Luman. Paremal laua otsas on rahanduskomisjoni esimees Remo Holsmer.

Mida veel kohtumisel arutati, loe pikemalt raamatupidaja.ee-st.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. March 2016, 12:07

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing