Pille Ivask • 14. märts 2016 kell 5:48

Trump ei võta protestide eest vastutust

Donald Trump  Foto: epa

USA presidendivalimistel vabariiklaste kandidaadiks pürgiv Donald Trump teatas, et ei võta vastutust selle eest, kui tema poolehoidjate ja vastaste vahel tekivad kokkupõrked.

Kui protesteerija eile Bloomingtoni lennujaama angaaris toimunud Trumpi kõnet segas, vastas presidendikandidaat, et tema poolehoidjatel pole tarvis muretseda, kuna ta niikuinii ei kuule protestijate hääli. Trump märkis, et suurte rahvamasside seas on kellegi konkreetseid väljaütlemisi raske kuulda ning neist aru saada.

Trump märkis, et pingeline õhkkond tema ülesastumistel tuleneb sellest, et inimestel on villand sellest, kuidas Ameerika juhtrolli endale haarata soovides peab selle eest maksma oma inimeste töökohtadega, aga ka ebaõnnestumistega nii Süürias kui ka Iraagis. Samuti koheldakse Trumpi sõnul USAs kehvasti sõjaveterane.

„Inimesed on lihtsalt selle peale vihased, mitte vihased selle peale, mida ma ütlen. Ma olen lihtsalt sõnumi edastaja,“ teatas Trump.

Hetkel kuum