• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kuidas mõõdab Sorainen oma advokaadibüroo tootlikkust?

  Advokaadibüroo Sorainen looja Aku Sorainen rääkis intervjuus Äripäevale, et tootlikkust saab mõõta isegi advokaadibüroos ning andis kaks juhist, kuidas tema seda teeb.

  Kellegagi liitumist Eesti suurimal majanduskonverentsil Äriplaan 2017 osalenud Sorainen ei plaani.
  Kuidas teie ettevõttes tootlikkusega on? Kas seda saab advokaadibüroos mõõta?
  Jah, me mõõdame väga palju tootlikkust oma büroos. Meil on kaks viisi tootlikkust kasvatada. Esiteks, teha rohkem tööd ehk pikemaid tööpäevi. Aga seal tuleb piir vastu, sest päevas on ainult 24 tundi. Teine variant on tõsta rohkem professionaalsust ning lihvida seda terves organisatsioonis. Et suudetaks teha kõiki asju esimesel korral õigesti.
  Millised on teie hinnangul õigusturu suurimad väljakutsed?
  Ma ei tea, kas siin on erilisi väljakutseid, pigem on huvitav aeg. Viimasel paaril aastal on toimunud suur konsolideerumine, tekkinud kolm väga suurt bürood, ja siis on pikk tee ja siis on palju keskmise suurusega büroosid. Huvitav on näha, kuhu see viib.
  Millal büroo Sorainen kellegagi liitub?
  Meil ei ole soovi ega vajadust kellegagi liituda. Oleme rahul oma turupositsiooniga ja jätkame selle struktuuri, firma ja meeskonna lihvimist.
  Kristen Michal rääkis, et tuleks investeerida valdkondadesse, mis kasvavad, tuues näitena IT-sektorit. Kui palju teie investeerimisega tegelete ja kuhu investeerite?
  Meil advokaadibüroos on kõige suuremad investeeringud inimestesse ja nende koolitustesse. Teine valdkond on IT. See on selge, et advokaadi tööd muudab järjest rohkem tehisintellekt ehk kergemat juuratööd hakkavad tegema arvutid, peame olema selles muutuses kaasatud, peame mõistma seda arengut ja kasutama kohe algusest peale.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Börs: Dow Jones tõusis kaheksa kuu kiireimas tempos
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Rainer Vakra lahkub Tallinna Soojusest ja asub juhtima keskkonnaametit Rainer Vakra: keskkond on minu elu ja kirg
Tallinna Soojuse juhatajana töötav Rainer Vakra asub uuest aastast tööle keskkonnaameti peadirektorina.
Tallinna Soojuse juhatajana töötav Rainer Vakra asub uuest aastast tööle keskkonnaameti peadirektorina.