• Jaga lugu:

  Sotsid hüppasid umbusaldajate paati

  Sotsiaaldemokraat Andres Anvelt ei usu, et altkäemaksuskandaal paneb Edgar Savisaare poliitikast taanduma.Foto: Eiko Kink

  Sotsiaaldemokraatide riigikogu fraktsiooni esimees Andres Anvelt kinnitas, et sotsidel ei ole muud valikut kui opositsiooni algatatud umbusaldusega peaministrile kaasa minna.

  "Kuna peaminister on ise loonud sellise pretsedenditu olukorra, kus koalitsioonipartnerid on talle sisuliselt umbusaldust eile juba avaldanud ja ta tahab seda asja viia aja venitamise mõttes homsele, siis ma arvan, et meil ei ole valikut. Me peame opositsiooni umbusaldusavaldusega kaasa minema," ütles Anvelt ERRile.
  "Ma näen siin väga selgelt kahte liini – jätkata eile õhtul alanud IRLi hirmutamist nende sattumisest kuhugi vasakpoolsesse lõksu ja teine asi on see, et 24 tundi sellises poliitilises olukorras annab võimaluse jätkuvalt kombata ja proovida Keskerakonda nõusse saada teise suuna suhtes," lisas Anvelt.
  Peaminister Taavi Rõivas teatas hommikul pärast Reformierakonna kriisikoosolekut, et ei kavatse tagasi astuda.
  Eile teatasid sotsiaaldemokraatide ja IRLi juhid, et Reformierakonnaga on koostöö lõppenud ja tegid Taavi Rõivasele ettepaneku peaministri kohalt tagasi astuda.
  IRL ja sotsid on kõnelusi pidanud Keskerakonnaga. Sotside esimees Jevgeni Ossinovski näeb uue peaministrina Keskerakonna vastset esimeest Jüri Ratast.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Raadiohommikus: Irina Embrich võitudest, Otto Pukk 637% tõusust ning Roman Zaštšerinski koroonapassist
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.