Äripäev • 21 veebruar 2017

Hansa Bussiliinidel üle 9 miljoni käivet

Hansa Bussiliinide juhatuse liige Andres Puskar  Foto: Rauno Volmar / Ekspress Meedia (Delfi)

Hansa Bussiliinide mullune käive oli 9,28 miljonit eurot, mis on ligi poole võrra enam võrreldes aasta varasemaga, teatas ettevõte.

Kui 2015. aastal läbisid Hansa Bussiliinide bussid 5,6 miljonit kilomeetrit, siis 2016. aastal kogunes kilomeetreid 50% võrra enam, vahendas ettevõte. Hansa Bussiliinide juhatuse liikme Andres Puskari sõnul on kasvu taga uued teenindatavad maakonnaliinid ning rohkem tellimusvedusid.

Hansa Bussiliinid on Hansa Grupi ettevõte, mis teenindab Pärnu, Viljandi, Rapla, Võru ja Hiiu maakonnaliine, teeb kommertsliinivedusid ja osutab tellimusvedusid üle Eesti. Hansa Bussiliinide bussiparki kuulub 135 bussi ja ettevõte annab tööd 230 inimesele. 

Hetkel kuum