Äripäev • 5. mai 2017 kell 8:57

Kinnisvarafirmade liit valis uue juhatuse

Soome-Eesti kaubanduskoja juhatuse liige ja Uus Maa Kinnisvarabüroo partner Mika Sucksdorff.  Foto: Eiko Kink

Eile valis Eesti Kinnisvarafirmade Liit (EKFL) uue juhatuse esimehe, kelleks on Mika Erik Sucksdorff, OÜ Kinnisvarabüroo Uus Maa juhatuse liige. Aseesimeheks valiti Kalev Roosiväli, Pindi Kinnisvara OÜ juhatuse liige, teatas EKFL.

Koosolekul valiti järgnevaks kaheks aastaks lisaks Sucksdorffile ja Roosiväljale juhatuse koosseisu Mart Saa LAAM Kinnisvara OÜst, Ardi Roosimaa OÜ Uus Maa Property Advisorsist, Evelin Kanter Arco Real Estate ASist, Gert Jostov AS Technopolis Ülemistest, Tõnu Toompark Adaur Grupp OÜst ja Ingvar Allekand OÜ Domus Kinnisvarast.

Liidu tegevdirektorina jätkab Tõnis Rüütel.

EKFL on loodud 10. märtsil 1994 ning see on kinnisvara vahenduse, arenduse ja konsultatsioonidega tegelevate äriühingute ühendus.

Hetkel kuum